#EлатеНиВижте и в новия уеб сайт на Дзукети България!

Уебсайтът на Zucchetti Bulgaria стартира, сега!

Това, с което ще са Ви полезни страниците от нашия сайт е в отговор на Вашите търсения и нашата убеденост да Ви поставим центъра на решенията, мотивирани от постоянното ни развитие.
Причината да инвестираме време в създаването му е да поставим на едно място и да обвържем заедно продуктите, услугите и превръщането им в цялостно решение.

Това което е най-ценното в нашето общуване и в нашия бизнес подход са хората и начина, по който работим заедно и изграждаме устойчиво доверие. От съществуването ни като компания, не сме загубили контакт или бизнес отношения с наш клиенти и винаги поддръжката и помощта ни е била налична за тях. Така и ще продължим.

Като част от Zucchetti Group ние разширяваме знанието и опитът си, чрез отношенията с колегите от групата – техния опит, отношение и професионализъм. И това е огромно предимство защото технологията и услугите във всичките ни офиси е базирана на хората и човешките отношения.
Това е нашето семейство. Вие и вашите проекти са част от него.

Очакваме Ви с въпроси и обратна връзка, как да подарим информираността и разбирането относно така желаната дигитална среда, от която рано или късно всички ще станем част.
Ще ви помогнем да дефинирате нуждите Ви и ако е необходимо да бъдем катализатор за трансформацията Ви.
Реагирайте, споделяте с нас и не на последно място #ЕлатеНиВижте .