Сканиране. Плащане. Наслади се!

Visioncheckout ви позволява да подобрите изживяването на клиентите с помощта на независими станции за самообслужване, включващи технология за разпознаване на храна и артикули, задвижвана от AI. С помощта на вградена камера, visioncheckout открива всички артикули в рамките на 0,5 секунди и ги предава на вашата TCPOS система.

 

 

Сканиране. Плащане. Наслади се!

 

 

Интегриран с TCPOS, параметрите се откриват и правилната сума се прехвърля автоматично в TCPOS приложението. Интелигентността зад разпознаването на храната се основава
на интегрирана камера, която автономно идентифицира ястията,напитки, както и артикули за търговия на дребно, веднага щом отдолу се постави подноса за проверка на зрението. Освен това с всяко хранене сканираните артикули, стават по-лесно разпознаваеми. Поради факта, че статиите не трябва да бъдат въведени ръчно, системата значително ускорява целият процес на плащане и води до значително по-висока оперативна работа, с цел обслужване на максимален брой клиенти.

 

Представянето на нови артикули е лесно!

 

 

Всички артикули, които преди това са били продадени могат да бъдат разпознати веднага. Ако предлагате ново ястие, вие може да „обучите“ прегледа на зрението и да го въведе само с един снимка. Отнема само секунди и може да се случи точно преди вашия работно време.

Това прави работните потоци по-лесни и по-ефективни, както персоналът може да бъде разгърнати там, където създават реална клиентска стойност, докато намалява вашите оперативни разходи. Решението позволява на доставчиците на хранителни услуги, за да подобрят предлагането си и да възприемат най-новата AI технология от Zucchetti и най-новите технологии за безкасово плащане.